Vinprovning Hemma

Vi kommer ut och erbjuder vin- och matprovning direkt i ditt hem

Vi erbjuder

Söker du Vin-, öl-, whiskey- och Konjakprovningar av alla des slag så har du kommit rätt efter en provning med mat så kommer du lättare kunna hitta den optimala kombinationen med smaker i maten och drycken är inte alltid så lätt att uppnå men vi hjälper dej att hitta rätt i djungels av drycker så kommer du snar förstå vad just du tycker om för drycker. Vi kommer dessutom hem till dej så att ni kan avnjuta provningen hemma, på båten, i soffan eller varför inte i trädgården eller på balkongen?

Det vi erbjuder är att med fyra eller flera viner av olika sorters vin kan ni få en upplevelse hur olika druvor smakar. Även vilken stor skillnad det kan vara att prova samma druva odlad i olika delar i världen eller varför inte en årgångsprovning så att du lär dig vad som händer med vinet och varför. Du bestämmer hur många olika viner och vilken färg som önskas, rött, vitt, rosé eller mousserande med eller utan mat.

Du kan även få lära dej vilken skillnad det är att drick ur olika glas, vi testar två olika viner ur fyra olika sorters glas och jag lovar att du kommer bli förvånad och att det kan var en så stor skillnad på olika glas. 

Den optimala kombinationen med smaker i maten och drycken är inte alltid så lätt att uppnå, dels är våra smaker annorlunda från person till person och dels och så är det viktigt att man tillagar maten exakt på samma sätt varje gång för att samma dryck ska upplevas på samma sätt varje gång.  Saltar man lite extra någon gång kommer detta att straffa drycken som kommer att smaka fruktigare då saltet tar bort syran i drycken. Detta kan man även använda till sin fördel om man har beställt in en dryck med för mycket syra i sej. Då kan man ju tillsätta lite extra salt på i maten så kommer syran i drycken att minska mer om detta kommer du få lära dej om ni väljer något av våra matpaket till provningen.

Samtliga som är med och deltar i provningarna måste var 20 år eller äldre.