Vinprovning Hemma

Vi kommer ut och erbjuder vin- och matprovning direkt i ditt hem

Vinprovning

Efter denna vinprovning kommer ni kunna allt som kommer behövas för att ni ska vet vilket viner du ska titta efter på vinhyllorna. Ni kommer få en fantastisk upplevelse där ni kommer upptäcka nya smaker i vinet och vad ni egentligen tycker är gott i ett vin. Hur påverkas munnen av syran, tanniner, fruktigheten mm!? Det kommer ni kunna urskilja enkelt efter denna vinprovning och samtidigt som ni haft en trevlig.

Ni bestämmer vart och när och vi tar med oss glasen och drycken och dukat upp infor provningen. Ibland önskas tilltugg och ibland inte men det kan vi rekommendera för att få en riktigt härlig känsla hur vinet kan samarbeta eller stick ut och inte passa så bra alls till det som man äter. Det vinet som ni tycket var minst tilltalande kan var det som passar absolut bäst till maten. Något som ni kommer ha med er varje gång ni sen väljer en dryck till maten eller bara för att avnjutas för sej själv.

Hos matodryck.nu så finner ni flera olika sorters provningar i form av vinprovning, ölprovning, whiskeyprovning, cognacprovning och glasprovning med eller utan mat.